load
7 сентября 2019

Заключення договорів з КиївоблгазЗбут

Добрий день. Починаючи з середи, 11.09.19 в приміщенні зупинки (Казковий) буде працювати представник КиївоблгазЗбуту по укладанню прямих договорів на постачання газу. Необхідно попередньо зателефонувати за номером телефону, що буде опубліковано в понеділок.

Для укладання договору ПО ГАЗУ необхідно копію наступних документів:

  • Документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України - паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства - національний паспорт або документ, що його замінює).
  • Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності).
  • Технічний паспорт на будівлю.
  • Документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі – продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо).
  • Письмова згода всіх співвласників (користувачів), у разі коли об’єкт споживача   перебуває у власності (користуванні) кількох осіб.

Договір розподілу природного газу між Оператором ГРМ та споживачем укладається шляхом підписання заяви-приєднання споживача до умов договору розподілу природного газу, що відповідає Типовому договору розподілу природного газу, розміщеному на офіційному веб-сайті Регулятора та Оператора ГРМ та/або в друкованих виданнях, що публікуються на території його ліцензованої діяльності з розподілу газу, і не потребує двостороннього підписання сторонами письмової форми договору.

У разі незгоди споживача приєднуватися до умов договору розподілу природного газу споживач не має права використовувати природний газ із ГРМ та має подати до Оператора ГРМ письмову заяву про припинення розподілу природного газу на його об`єкт.

Перелік квартир, власникам яких необхідно укласти договори

Перелік документів, необхідних для договору.

Прохання не зволікати, оскільки відсутність договору може бути підставою для обмеження газопостачання з 01.12.19р.