load

Пір’ячко – Центр краси та апаратної косметології


Уютный Квартал, 18/2
График работы c 9:00 до 21:00

Центр краси та апаратної косметології «Пір’ячко» - це справжній інноваційний бьюті-простір, що включає всі види салонних послуг, напрямки апаратної та ін’єкційної косметології, процедури для здоров’я та краси вашого тіла.

Ми створюємо ексклюзивний комфорт та бездоганний результат для кожного клієнта. Наші головні переваги для вас та вашої родини – це експертність спеціалістів центру, високий рівень сервісу, новітні технології надання послуг, гарантії безпеки, інтер’єр, що налаштовує на відпочинок.

Дбаючи про зручність та час наших клієнтів, ми зібрали всі необхідні процедури краси на території одного простору.  

Більш того, ви можете замовити абсолютно ексклюзивну послугу – повний бьюті-сервіс в окремій лаундж кімнаті.  Така опція дозволяє отримати всі процедури з додатковим рівнем комфорту та конфіденційності, добре відпочити та відновитися.

Характерною особливістю центру  «Пір’ячко» є те, що процедури краси призначені для всіх: жінок, чоловіків та дітей. Наприклад, для своїх малюків ви можете зробити стильну зачіску, святковий мейк-ап, а також замовити курс масажу (від 3-х років).

У своїй роботі наші спеціалісти використовують найкращі бренди косметики, а процедури виконуються на професійних апаратах.

Краса та здоров’я волосся, шкіри голови, новітні техніки фарбування та тонування – головні принципи хеір напрямку центу «Пір’ячко». Наші майстри працюють з такими топовими брендами косметики для волосся: Kydra, Goldwell, American Crew, Kevin Murphy, Lebel, Olaplex, Elan.

Нейл напрямок працює з такими бьюті брендами: Didier lab, Luxio, Vinylux. Ми забезпечуємо естетику вашого манікюру та педикюру, надаємо приємні та корисні доглядові SPA процедури. Працюємо з подоланням проблем подології, використовуючи препарати таких брендів, як Baehr, Podopharm Professional.

Майстри косметології центру «Пір’ячко» ретельно підбирають комплекс процедур, що спрямовані на підтримку свіжості, сяйва, чистоти та здоров’я шкіри наших клієнтів. Ми працюємо лише з перевіреними косметичними брендами: Medik8, DMK, HydroPeptide, BioRePeel, PRX T-33, Zein Obagi, STYX Naturcosmetic.

Відновити та посилити здоровий вигляд шкіри можливо завдяки процедурам ін’єкційної косметології. Натуральні складові ін’єкцій здатні вбудовуватися в структуру шкіри та забезпечувати правильний догляд. Процедури проводяться в трьох напрямках: біоревіталізація, редермалізація, мезотерапія, ліпокорекція. Ми працюємо з такими перевіреними препаратами: Rejuran Healer, Jalupro, Profhilo, RRS:registered: HA INJECTABLE, RRS:registered: HA TENSOR LIFT, Meso-Wharton P199, Meso-Xanthin F199, Mesosculpt C71, MesoEye C71, Rejuran S, Meso-Genesis BP3.

Апаратна косметологія забезпечує високу ефективність процедур та швидкий бажаний результат. Професійні високотехнологічні апарати Icoone Laser Med, Skin Master Plus, EndyMed Pro 3DEEP, Clearlight IPL, Hydra Touch H2 дозволяють нашим спеціалістам надавати бьюті послуги високого рівня.

Професійний догляд за тілом забезпечує окремий напрямок – масажі та комплексні процедури для тіла STYX та пілінги. Серед масажів до ваших послуг класичні масажі, моделюючі, масажі для ніг.

Ми віримо, що правильно підібрані бьюті-засоби, високий рівень обладнання та професійно проведені процедури здатні підкреслити та надовго зберегти вашу красу, подовжити молодість, а також зміцнити здоров’я.

Центр краси та апаратної косметології «Пір’ячко» розташовано на території ЖК «Уютний квартал» за адресою проспект Героїв Небесної Сотні, 18, Софіївська Борщагівка. Чекаємо на вас щодня!